Dit waren de locaties 2018

Restaurant RIJKS

Vermaat@Rijksmuseum: Na 10 jaar verbouwen ging in 2013 het Rijksmuseum open, de schatkamer van Nederland. Vermaat kreeg de uitdaging om horeca te ontwikkelen die zou passen bij dit prestigieuze gebouw met haar wereldberoemde collectie. En Vermaat slaagde met vlag en wimpel en ontwikkelde 2 horecaconcepten die het Rijksmuseum niet alleen ondersteunen, maar zelf nog meer doet stralen. Hoe hebben zij gastvrijheid geborgd? En hoe verrassen ze elke dag de vele bezoekers? Je hoort het tijdens deze inspiratietour.

Het Conservatorium Hotel

Dit designhotel in Amsterdam is herhaaldelijk uitgeroepen tot het beste luxehotel van Nederland. Het Conservatorium, gelegen in het Museumkwartier, het ware hart van de stad, is een architectonisch meesterwerk, dat een historisch gebouw combineert met sierlijk, hedendaags design. Ervaar wat gastvrijheid betekent voor de gasten in dit hotel!

De dag start en eindigt bij DoubleTree by Hilton. Tijdens de inspiratietour door Amsterdam bezoek je enkele toonaangevende organisaties op het gebied van hospitality. De experts van deze locaties delen hun ervaringen met je. Laat je verrassen en ervaar zelf de WoW! momenten.

DoubleTree by Hilton

Een superlocatie en de spectaculaire Sky Lounge maken dit hotel bijzonder, maar het echte geheim zit in de wijze waarop het team wordt aangestuurd door het management. Échte support, heldere uitgangspunten en een heldere visie op gastvrijheid maken dit hotel pas echt bijzonder. Één van de hospitality-experts vertelt meer over hoe ze dit in de praktijk brengen.

 

 

Koninklijk theater Carré

De Grande Dame van de Nederlandse theaters straalt al meer dan 130 jaar. Het team van Carré is zich ten volle bewust dat een avondje Carré een magische avond moet zijn. Voor iedereen die binnenkomt, van jong tot oud en dat elke dag opnieuw. De drive waarmee dat gebeurt is indrukwekkend. Hoe ze dit dagelijks voor elkaar krijgen? Je hoort het in Carré. 

 

 

Bekijk de terugblik van deze eerste inspiratiedag