We gaan natuurlijk niet álles verklappen want we laten je graag verrassen tijdens deze inspiratiedag. 

9:30 - Ontvangst en start 

Locatie: DoubleTree by Hilton

Sander en Monique nemen je mee en voeden je brein met de laatste hospitality trends. Hospitality is allang opgeklommen naar de strategische agenda, maar weten we er ook echt betekenis aan te geven zodat medewerkers en klanten het effect ook daadwerkelijk ervaren?

Over de inspiratie / verrassings-tour

Leer van de hospitality-experts en krijg een kijkje achter de schermen van toonaangevende organisaties op het gebied van hospitality & beleving. Een unieke belevenis!

11:30 - Start inspiratietour

In groepen ga je met een opdracht de stad Amsterdam in. Verkennen, ervaren en beleven. Waar is de gastvrijheid? En wat maakt echt indruk op je? Je bezoekt hierbij toonaangevende locaties. Dit jaar gaan we langs bij Lassus Tandartsen, Het Concertgebouw en INK Hotel Amsterdam . De experts nemen je mee in hún hospitality-belevenis en delen de opgedane ervaringen met jou.

13:30 - Gezamenlijke stop: gastvrijheid op topniveau

We verzamelen in een super gastvrije omgeving. We laten ons voeden en inspireren door deze organisatie. Gastvrijheid op topniveau! Hoe voelt dat en hoe zorgt deze organisatie ervoor dat de medewerkers iedere dag weer deze beleving weten waar te maken?

15:00 - Wrap-up: Hospitality Canvas

Terug in het DoubleTree wordt de opgedane kennis en inspiratie verwerkt in jouw Hospitality Canvas. Je wordt door Sander en Monique begeleid om de beleving van de dag te vertalen naar een concreet en toepasbaar, praktisch plan voor jouw organisatie.

18:00 - Afsluitende borrel

Onder het genot van een hapje en drankje even nagenieten met alle deelnemers.