Dít zijn de locaties van de inspiratietour 2019

De dag start en eindigt bij DoubleTree by Hilton. Tijdens de inspiratietour door Amsterdam bezoek je toonaangevende organisaties op het gebied van hospitality: Het Concertgebouw, Lassus Tandartsen en een nog onbekende locatie. De experts van deze locaties delen hun ervaringen met je. Laat je verrassen en ervaar zelf de WoW! momenten.

 

DoubleTree by Hilton

Een superlocatie en de spectaculaire Sky Lounge maken dit hotel bijzonder, maar het echte geheim zit in de wijze waarop het team wordt aangestuurd door het management. Échte support, heldere uitgangspunten en een heldere visie op gastvrijheid maken dit hotel pas echt bijzonder. Caroline Receveur (General Manager) vertelt meer over hoe ze dit in de praktijk brengen.

 

 

Lassus Tandartsen

''Volg je intuïtie en je hart. Deel wijsheid en liefde over het vak en voor het leven. En dan die zorg met een grote Z, dat is wat de wereld nodig heeft’’. Thomas Rietrae, tandarts en eigenaar/oprichter van Lassus Tandartsen zal tijdens de Inspiratietour zijn eigen inspirerende verhaal vertellen. Lassus Tandarten is een aantrekkelijke en moderne tandheelkundige praktijk met 3 vestigingen in Amsterdam. Hun missie is om cliënten te helpen hun gebit hun hele leven lang te behouden. Dit doen ze door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte werkwijze. In deze praktijk zit een mens in de stoel en niet alleen een gebit.

 

 

Het Concertgebouw

Het Concertgebouw is met zijn bijzondere akoestiek en kwalitatief hoogstaande programmering een van de meest exclusieve concertzalen in de wereld. Hospitality staat hoog in het vaandel bij alle medewerkers. Hoe zij dat doen? Tijdens de rondleiding door Boukje Bijlsma (Hoofd Hospitality) kun je vragen stellen en krijg je een kijkje achter de schermen. Je ontdekt plekken in het gebouw die anders verborgen blijven.

 

 

INK Hotel Amsterdam

INK Hotel Amsterdam dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin vroeger de Nederlandse krant 'De Tijd' was gehuisvest. Hier werden verhalen bedacht, geschreven en tot leven gebracht met inkt. Het is daarom geen verassing dat het hele concept van INK Hotel Amsterdam draait om 'Tijd' en het vertellen van verhalen: It's in their INK - DNA!

INK Hotel Amsterdam is een luxe designhotel, waar de traditionele regels van gastvrijheid vrij vertaald zijn naar de moderne tijd om het begrip 'luxe' opnieuw te definiëren. Je wordt ontvangen door het hospitality team bestaande uit Marlo Vermeulen, Moreno Forte en Roos Besuijen.