Datum en locatie

Datum
Maandag 3 juni 2019.
Start: 9:30. Afsluitende borrel om 18:00

Locatie
DoubleTree by Hilton (nabij Amsterdam Centraal station)
Oosterdoksstraat 4, 1011 DK Amsterdam

Bekijk de locatie in Google Maps

Tarieven

Regulier tarief: € 795,-

Collegakorting: € 645,-
Kom met een collega van dezelfde organisatie en ontvang € 150,-  korting per persoon.

Genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Inschrijven

Je kan je hier inschrijven. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij je per nog een keer de bevestiging per e-mail, inclusief praktische informatie.

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Je kan tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meld je je binnen twee weken voor aanvang af of ben je afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. Je kan bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kan je doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

Organisatie

De hospitality inspiratiedag wordt georganiseerd door Facto, onderdeel van uitgeverij Vakmedianet B.V.